Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Одеська ОДА "покаялася" за розповсюдження листа щодо Стерненка

  • 26.02.2021, 17:15
  • 666

В Одеській обласній державній адміністрації перепросили за лист щодо справи ув'язненого активіста Сергія Стерненка, надісланий представникам ЗМІ

Про це повідомляють #Букви.

Ввечері четверга пресслужба Одеської облдержадміністрації розіслала представникам ЗМІ лист з назвою «Спростування», в якому перепросила за інцидент, що мав місце раніше.

Як повідомлялося, пресслужба оприлюднила звернення від свого імені з чималою кількістю граматичних помилок, зміст якого зводиться до того, що мітинги на підтримку активіста під ОПУ підтримуються партією «Європейська Солідарність».

До звернення було додано також відео, у якому свою позицію щодо цих подій висвітлює нардеп від «Слуги народу» Олександр Качура.

Читайте також: Від ОПУ з ненавистю: одеські ЗМІ отримали листа з критикою мітингів за Стерненка

У вечірньому «спростуванні» пресслужба ОДА — знову з помилками — інформує, що викладене у минулому листі не відображає позицію ОДА, і перепрошує.

«Запис не є офіційною позицією та має інформаційний характер для розуміння різних точок зору політиків. Просимо вибачення за те, що не надали відповідних пояснень. З повагою, пресслужба Одеськоъ ОДА (орфографію автора збережено. — ред)», — йдеться в листі.

Нагадаємо, 23 лютого Приморський районний суд Одеси визнав винним одеського активіста Сергія Стерненка у справі за обвинуваченням у викраденні людини. Його позбавили волі на сім років і три місяці з конфіскацією ½ майна.

У залі Приморського районного суду Одеси активіст Сергій Стерненко зателефонував президенту Володимиру Зеленському і «подякував» за вирок.

Схожі новини