Передплата 2024 «Добрий господар»

Пашинян заявив про спробу військового перевороту у Вірменії

  • 25.02.2021, 11:30
  • 610

У четвер, 25 лютого, Генеральний штаб Збройних сил Вірменії зажадав негайної відставки прем'єр-міністра країни Нікола Пашиняна і його уряду

Відповідну заяву опублікував місцевий портал news.am.

Причиною вимог стало звільнення із займаної посади першого заступника начальника Генштабу, яке, як стверджується, було здійснено «без урахування національних і державних інтересів Республіки Вірменія, ґрунтуючись тільки на особистих і амбітних почуттях».

«Прем'єр-міністр і уряд Вірменії відтепер не в змозі ухвалювати адекватні рішення у цій кризовій і доленосній для вірменського народу ситуації. Збройні сили Вірменії довгий час терпляче виносили „нападки“, спрямовані на дискредитацію ВС чинною владою, однак все має свої межі», — йдеться у заяві.

Читайте також: Вірменська опозиція вимагає відставки Пашиняна

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив про спробу військового перевороту в країні після вимоги генерального штабу збройних сил щодо відставки уряду.

«Заяву генерального штабу ЗС розцінюю як спробу військового перевороту. Всіх наших прихильників зараз же запрошую на площу Республіки», — написав Пашинян на своїй сторінці в Facebook.

Пашинян в прямому ефірі також виступив із закликом вийти на протест.

Схожі новини