Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Порошенко подякував послам Великої Сімки та міжнародним партнерам за захист Прямого каналу від переслідувань

  • 24.02.2021, 10:00
  • 501

Петро Порошенко подякував міжнародним партнерам України за захист свободи слова і, зокрема, телеканалу Прямий від переслідувань з боку влади

Під час зустрічі з колективом телеканалу Порошенко вкотре закликав владу припинити тиск на Прямий і закрити ганебні кримінальні справи, передає Прямий.

«Я хотів подякувати нашим міжнародним партнерам. Тому що якби не вони, якби не захист свободи слова в резолюції Європейського Парламенту, якби не тверда позиція Європейської Комісії, якби не тверда позиція послів країн Великої Сімки, Європейського Союзу — звичайно ж меседжі про необхідність підтримки свободи слова до них би не дійшли», — наголошує Порошенко.

Він наголосив, що більше півтора року журналісти перебувають під шаленим тиском з боку силовиків.

«За 18 місяців вони мали перевірити дурницю, яку писав Портнов, і прийняти процесуальне рішення про закриття абсолютно брутальних, негідних України кримінальних справ проти Прямого каналу. І ми ще раз звертаємося з проханням — не ганьбіться і закрийте кримінальні справи проти найбільш ефективного проукраїнського лідера інформаційного ринку Прямого каналу», — резюмує Петро Порошенко.

Схожі новини