Передплата 2024 «Добрий господар»

TikTok-блогерка перепросила за свої заяви про те, що її бісить українська мова

  • 20.02.2021, 12:50
  • 1 370

Після критики та появи відповідного профілю на сайті “Миротворець”, блогерка вирішила публічно перепросити

Ролик із вибаченнями опублікований на її сторінці в TikTok.

Як повідомлялося, днями в соцмережах розгорівся скандал через заяви 15-річної блогерки @maybe_lizaaaaa. Школярка має доволі велику авдиторію (близько 142 тисяч підписників), яка на тлі скандалу лише збільшилася. В одному з останніх відео вона поділилася думками про українську мову, називаючи її такою, що бісить, і заявляючи, що вона їй «не вср***ся».

Читайте також: «Та всрал**сь мені ваша мова»: у мережі спалахнув новий мовний скандал

Після критики на її адресу та появи відповідного профілю на сайті «Миротворець», блогерка вирішила публічно перепросити. Тепер тіктокерка запевняє, що її агресія була реакцією на образи на її адресу через навички володіння українською мовою.

«Я перепрошую за негативне висловлювання щодо української мови. Всі в цьому житті роблять помилки, і я не виняток. Це була реакція на образу мене за погану вимову українською мовою. Насправді ж я добре знаю українську мову і добре нею володію. Але з невеличким акцентом», — каже блогерка.

Водночас Леоненко запевняє, що не казала поганого про свою країну, і людей ображати не хотіла.

«Мені подобається жити в Україні. Я жодного образливого слова в бік цієї країни не сказала. Я сподіваюся, що ви зрозуміли, чому так вийшло. Я не хотіла ображати людей. Вибачте», — додала вона.

https://www.tiktok.com/@maybe_lizaaaaa/video/6931071857286335750?is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=6892389443249817093

Схожі новини