Передплата 2024 ВЗ

Пенсіонерка віддала мільйон гривень, щоб зняти приворот

  • 20.02.2021, 11:50
  • 1 264

У Прилуках на Чернігівщині 67-річна жінка віддала шахрайкам $30 тис., €1,5 тис. та 20 тис.грн. Загалом – близько мільйона грн

За ці гроші 2 незнайомки мали зняти приворот, яку «побачили» на заявниці та від якої нібито потерпає вся родина жінки, повідомили у відділі комунікації поліції Чернігівської області.

«Шахрайки підійшли до жінки просто на вулиці. Оскільки у потерпілої якраз захворіли члени сім'ї, вона легко піддалася впливу шахрайок. Жінка погодилася винести з дому всі заощадження „для зняття негативної енергетики“. Після того, як незнайомки забрали гроші і пішли, жінка отямилася і звернулася до поліції», — сказано в повідомленні.

До шахрайства причетні дві мешканки Донецької області — 54 та 32 років.

«Після злочину у Прилуках зловмисниці спочатку втекли до Києва, а потім винайняли таксі та рушили в напрямку міста Дніпро. Там їх і наздогнала група поліцейських Прилуцького відділу поліції», — розповів начальник управління карного розшуку Чернігівської області Максим Гончар.

У зловмисниць вилучили гроші, здобуті злочинним шляхом. Поліція перевіряє затриманих на причетність до скоєння таких злочинів не лише на Чернігівщині, а й по всій країні. Їм загрожує до 8 років за ґратами.

Схожі новини