Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Якщо телефон випадково випав з рук, це означає, що ми посварилися?»

Депутати облради Василь Баран і Роман Демчина пояснили відео з неприємним інцидентом на сесії

На учорашньому затяжному засіданні сесії Львівської обласної ради, яке тривало аж до 22-гої, стався дивний інцидент. На відеозапис сесійного засідання потрапив момент, коли депутат облради від «Європейської Солідарності» Василь Баран вибив з рук мобільний телефон своєму колезі по фракції Роману Демчині. Відео оприлюднив сайт Leopolis.news.

«Під час виступу в обговоренні питання допомоги фермерам депутат обласної ради Василь Баран дав ляпаса своєму колезі по фракції Романові Демчині, — пише Leopolis.news. — Останній під час виступу В. Барана розмовляв по мобільному телефону і цим, мабуть, рознервував свого однопартійця».

На відео, дійсно, виглядає, що депутат в нервах вибиває телефон з руки колеги. Та коли журналіст «ВЗ» зателефонувала до обидвох обласних обранців, ті наввипередки почали спростовувати існування будь-якого конфлікту.

Василь Баран: «Я виступав, він говорив по телефону, я його торкнувся по руці, та й упав той телефон. Я вибачився та й все. Інциденту нема. Ми друзі. Я не думав, що так станеться негарно. Це вийшло випадково. Відео я бачив, дійсно негарно виглядає…»

Роман Демчина також має своє пояснення: «Василь мій друг! Ми з ним років 15 вже дружимо, це порядна людина. Якщо телефон випадково випав з рук, це означає, що ми посварилися? Мені ніхто нічого з рук не вибивав. У нас ніякого конфлікту з Василем нема, не було і в майбутньому не буде. Подивіться далі відео з сесії — ми з Василем поруч сидимо, воду п’ємо, каву п’ємо. Якщо він випадково зачепив мою руку і впав телефон — це вже конфлікт?»

Тож, як бачимо, перемогла дружба!

Схожі новини