Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

До меморіалу Небесної Сотні «прилетять» паперові янголи

А на виставці покажуть фото з колекції співака Сергія Фоми

У вихідні у місті Лева відбудуться заходи зі вшанування Героїв Небесної Сотні. Саме цими днями сім років тому у Києві розстрілювали учасників Революції Гідності…

У п’ятницю, 19 лютого, на меморіалі Небесної Сотні курсанти Академії сухо­путних військ імені Петра Сагайдачного та родичі загиблих піднімуть синьо-жов­тий стяг. Також запалять 21 лампадку — у пам’ять про полеглих героїв.

У Будинку офіцерів — виставка «Ре­волюція Гідності: спалахи пам’яті». Екс­понуватимуть меморіальні предмети й особисті речі героїв Революції Гідності — щити, каски, палиці, коктейлі Молото­ва, фото з Майдану… Також на виставці вперше представлять фотографії з осо­бистої колекції Сергія Фоми, фронтме­на гурту «Мандри». Виставка триватиме упродовж двох місяців, її відвідають, зо­крема, учні львівських шкіл.

На меморіалі Небесної Сотні та­кож відбудеться акція «Ангели пам’яті». Школярі розвісять паперових ангеликів, яких виготовили власноруч. А на площі Ринок студенти проведуть мистецько-театралізований захід «Полум'я Гіднос­ті», де відтворять трагічні події на Май­дані.

Схожі новини