Передплата 2024 «Добрий господар»

"Укроборонпром" уклав в ОАЕ контракти на мільярд доларів

  • 14.02.2021, 19:35
  • 709

У ході візиту президента України Володимира Зеленського до ОАЕ "Укроборонпром" уклав контракти на загальну суму понад 1 млрд. доларів

Про це повідомляє офіційний сайт президента України.

Генеральний директор «Укроборонпрому» Юрій Гусєв підписав угоди та договори з Tawazun Economic Council та EDGE Group про розширення військово-технічного співробітництва на загальну суму понад 1 млрд. доларів.

В Офісі президента зазначили, що угода з EDGE про військову та технічну співпрацю дасть змогу обмінюватися та розвивати передові технології.

Читайте також: ЗСУ піднялися в рейтингу найсильніших армій світу

«EDGE робить сильний акцент на спільному розвитку та співпраці. Підписання цієї тристоронньої угоди демонструє наш намір співпрацювати з провідними міжнародними компаніями в галузі оборонної промисловості. Ми у захваті від можливостей, які відкриваються для ОАЕ та України щодо співпраці, обміну та отримання взаємної вигоди від військового та технічного потенціалу двох країн», — сказав генеральний директор EDGE Фейсал Аль Баннаї.

Нагадаємо, 13 лютого 2021 року президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою відправився з офіційним візитом до Об’єднаних Арабських Еміратів.

Схожі новини