Передплата 2024 «Добра кухня»

Порошенко закликав підтримати на виборах Марусю Звіробій

  • 13.02.2021, 12:32
  • 1 037

Безстрашна та незламна Маруся Звіробій-Біленька — народний герой України, боєць та патріотка, якій точно вистачить енергії та завзяття подолати виклики, які стоять перед нашою країною

Своїм служінням на фронті вона довела, що не підведе в найскладніших умовах. Про це пише на сторінці у Facebook лідер партії «Європейська Солідарність», п’ятий Президент Петро Порошенко.

«До 2013 року Маруся Звіробій-Біленька вела абсолютно звичайне життя: займалася своєю справою, своїм видавництвом та громадською діяльністю. Коли почалися криваві події на Майдані, організувала порятунок поранених. А з перших днів війни легендарний полігон „Марусині ведмеді“ готував героїв-добровольців до бою. Далі і сама Маруся — жінка, мати — вирішила, що її місце на фронті», — нагадав Порошенко.

«Вона не побоялася Путіна і його посіпак. Не побоялася і кримінальних переслідувань „потерпілого“ від відео у фейсбуці Зеленського. Впевнений, її сила та завзяття боронити інтереси України вкрай потрібні в парламенті», — наголошує лідер партії.

«Закликаю всіх підтримати кандидата у народні депутати від „Європейської Солідарності“ у 87 окрузі Марусю Звіробій, бо в єднанні ключ до перемоги», — переконаний Петро Порошенко.

Схожі новини