Передплата 2024 «Добра кухня»

НАБУ vs Татаров: Ситника та детективів викликали на допит

  • 13.02.2021, 10:15
  • 685

Офіс генпрокурора викликає на допит керівництво Національного антикорупційного бюро України, зокрема директора агентства Артема Ситника, щоб забрати у НАБУ справу заступника голови Офісу президента Олега Татарова

Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов у Facebook.

«Заступник генерального прокурора Олексій Симоненко, який тісно пов'язаний з Татаровим і Андрієм Портновим, а також прокурор Юрій Розанов викликали на допит 15 лютого в якості свідків у справі Татарова… старшого детектива НАБУ Руслана Габріеляна, начальника Головного підрозділу детективів Андрія Калужинського і директора НАБУ Артема Ситника!» — йдеться у повідомленні.

Він додав, що, викликаючи в якості свідків керівників, які ведуть розслідування і керують НАБУ, «Татаров вирішив руками своїх підручних зобразити конфлікт інтересів у справі і забрати під цим приводом свою справу у НАБУ».

Читайте також: «Татаров — людина Януковича і Захарченка. На його захист був дзвінок не з України…«

«Згідно із законом не може бути будь-хто одночасно і процесуальною стороною в справі і свідком у справі. Тобто викликаючи в якості свідків відповідальних за розслідування, вони одразу ухвалять рішення забрати справу Татарова на законних підставах з НАБУ», — повідомив Бутусов.

Схожі новини