Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Астрологи розповіли, коли закінчаться чорні дні для усіх знаків зодіаку

  • 13.02.2021, 20:35
  • 26.2K

Далеко не всі зможуть пройти випробування нового року з гідністю і при цьому не втратити віру в себе

Знайти правильний вихід із ситуації вийде тільки у тих, хто буде помічати світлі смуги і використовувати особистий потенціал повною мірою, пише rsute.

Коли закінчаться чорні дні у Овнів, Тельців і Близнюків

Овнів випробування будуть переслідувати до середини березня 2021 року. Астрологи вважають, що представники знаку будуть страждати від неможливості проявити амбіції на роботі і в особистому житті. З квітня очікується «потепління» в справах, а влітку на любовному фронті.

Тельців чекає насичений рік, наповнений дуже активною працею і, відповідно, зростанням добробуту. Чорна смуга закінчиться навесні, тоді ж з'явиться натхнення на нові звершення. Літо астрологи рекомендують провести нейтрально, не надто перевантажуючи себе справами, щоб восени знову взятися за підкорення вершин.

Три чорних смуги очікує в 2021 році представників знака Близнюки. Невдалими будуть лютий, червень і жовтень. Важливо підготуватися до неприємностей морально, щоб зустріти їх у всеозброєнні. На особистому фронті буде багато подій і змін, але закінчиться рік в тій же точці, з якої він почався.

Коли чекати закінчення чорної смуги в житті Раків, Львів і Дів

Раків в фінансовому та особистому плані чекають випробування до середини квітня 2021 року. В цей час витрачених зусиль буде набагато більше, ніж досягнутих позитивних результатів. Важливо не впадати у відчай і продовжувати активно працювати, адже після закінчення чорних днів справи вийдуть на лад. У романтичній сфері чорна смуга може наступити в грудні.

«Зебра» в життя Левів триватиме до серпня 2021 року. Неприємності будуть чергуватися з періодами зльотів, які варто використовувати для відновлення фізичних і моральних сил. Зате потім світла смуга подарує максимум натхнення для розкриття внутрішнього потенціалу як на роботі, так і в особистому житті.

Дів чекає відносно спокійний рік — чорні смуги будуть настільки короткими і швидкоплинними, що багато представників знаку навіть не звернуть на них уваги. Найважчим місяцем 2021 року буде квітень — важливо уникати імпульсивних рішень та нетерплячості.

Коли настане світла смуга в 2021 році у Терезів, Скорпіонів і Стрільців

Терези в чорну смугу життя в 2021 році вступлять в березні, а вийдуть з неї тільки до кінця квітня. У ці дні неприємності будуть і на роботі, і в особистій сфері. Астрологи рекомендують не приймати швидких рішень і братися тільки за ті справи, які були заздалегідь зважені і обдумані.

Скорпіонів чекає дуже тривалий період труднощів. І в роботі, і в особистому житті пробиватися до добра крізь неприємності доведеться до середини 2021 року. Поліпшення справ у всіх сферах очікується тільки в червні. А остаточно життя піде на лад тільки восени.

Стрільцям знизити активність і відмовитися від підкорення нових вершин астрологи рекомендують з травня по серпень 2021 року. Це буде не найсприятливіший період для внесення в життя змін, так як фізично і морально представники знаку виявляться до них не готовими.

Прогноз на 2021 рік для Козерогів, Водоліїв і Риб: коли закінчиться чорна смуга

Чорною смугою в житті Козерогів у 2021 році виявиться літо. Неприємності очікуються і на роботі, і в особистому житті, через що відпочинок пройде досить зім'ято. Астрологи рекомендують пам'ятати про те, що один в полі не воїн, і не відмовлятися від підтримки близьких і знайомих.

Водоліїв неприємності чекають на початку літа і в середині осені. Саме ці два періоди виявляться непростими в житті через фінансові труднощі і проблем на особистому фронті. Астрологи радять швидко включатися в режим економії і стежити за своїми словами і вчинками.

Зберігати стабільність або рухатися до змін — такий вибір належить зробити Рибам в 2021 році. І від нього буде залежати подальше майбутнє представників знака зодіаку. Йти на ризик астрологи не рекомендують навесні і восени, які будуть не найсприятливішим часом для необдуманих вчинків

Схожі новини