Передплата 2024 ВЗ

Жінкам деяких знаків зодіаку важко вийти заміж - астрологи

  • 08.02.2021, 20:30
  • 31.6K

Виявляється низка якостей, які притаманні певним знакам Зодіаку, відштовхують чоловіків

Астрологи назвали знаки зодіакального кола, яким складно побудувати серйозні відносини всупереч особистим якостям. Про це пише cursorinfo.

Телець

Народжені під знаком Тельця відрізняються великою відданістю і спокійною вдачею. Тельці не люблять безцільно марнувати життя в нічних клубах, а замість гучних вечірок вони надають перевагу перегляду фільму або серіалу в компанії коханої людини.

Це особливість зближує Тельців з любителями посидіти вдома — однак охочим подорожувати і прибічникам нестандартних розваг таке життя швидко набридне. Дисонанс загрожує зрадами з боку чоловіка і випробуванням для нервів Тельця. Астрологи впевнені, що краще за все жінці-тельцю підійдуть Раки, так як саме вони — відомі прихильники затишку і комфорту.

Терези

Розумні і розважливі Терези володіють своєрідним шармом і саме ним приваблюють чоловіків. Разом з відкритістю до спілкування вони нерідко виявляються в центрі уваги. Але ось нерішучість цього знака Зодіаку може зіграти з долею злий жарт.

Коливання «з одного боку в інший» і нездатність швидко ухвалити рішення часто спантеличує або навіть дратує супутника життя Терезів. Відсутність спонтанності може стати серйозним конфліктом інтересів не тільки в побутових питаннях, але навіть у виборі курорту для відпустки. Фахівці радять Терезам вибирати Овнів для створення сім'ї — саме так вони знайдуть наставника, який буде направляти знак на правильний напрямок.

Козеріг

Представниця цього знаку не ставить сім'ю в пріоритет. Найчастіше чоловік і діти залишаються за межами її інтересів, в той час як кар'єра захоплює Козерога з головою. Однак і цей складний знак потребує любові і турботі.

Багато претендентів на серце Козерога можуть злякатися її ритму життя і відмовитися від відносин, де на першому місці — праця і заробіток. Тому слід спробувати побудувати сім'ю зі Стрільцем, який буде розділяти прагнення до хорошого життя.

Водолій

Жінки цього знака Зодіаку відразу завойовують увагу сильної статі і з легкістю утримують чоловіків красивими словами і яскравим зовнішнім виглядом. Але ось в голові Водолія завжди існує ідеал супутника життя, через який вона може відмовитися від «синиці в руках» і довго чекати кавалера своєї мрії, відповідного їй за всіма пунктами.

Водоліям астрологи рекомендують звернути увагу на чуттєві знаки зодіаку — наприклад, Риби або Скорпіон. Любителі свободи можуть зрозуміти представницю цього знаку і зробити її щасливою.

Схожі новини