Передплата 2024 «Добра кухня»

У Києві обчистили квартиру керівника телеканалів Медведчука: злодії забрали понад 8 мільйонів

  • 07.02.2021, 16:10
  • 1 216

У Печерському районі Києва злодії обікрали квартиру генерального продюсера медіахолдингу "Новини", куди входять заборонені телеканали ZIK, NewsOne і "112 Україна", Олексія Семенова

Як стало відомо OBOZREVATEL із власних джерел, це сталося увечері 6 лютого в елітному житловому комплексі на бульварі Лесі Українки. Злодії проникли в квартиру продюсера способом підбору ключа в проміжку між 18-ю і 19-ю годинами.

За твердженням джерела, вони забрали із квартири 120 тисяч доларів (еквівалент — 3 млн 346 тис. гривень) і коштовностей на 5 мільйонів гривень.

28 січня в заяві телеканалу «112 Україна» з приводу рішення Нацради з питань телебачення і радіомовлення ішлося про те, що генеральний продюсер медіахолдингу «Новини» Олексій Семенов заразився коронавірусом і не міг узяти участь у засіданні регулятора.

Тоді телеканалу оголосили попередження і штраф за «поширення в ефірі телеканалу висловлювань, що містять заклики до розв'язування війни або її пропаганди і/або розпалювання національної, расової чи релігійної ворожнечі та ненависті».

Олексій Семенов — російський медіапродюсер, який останні роки живе і працює в Україні. Після того, як у 2018 році Тарас Козак в інтересах Віктора Медведчука придбав телеканали «112 Україна» і NewsOne, Семенов став генеральним продюсером медіахолдингу «Новини».

Схожі новини