Передплата 2024 «Добрий господар»

Відомі симптоми нового штаму COVID у літніх людей

  • 07.02.2021, 12:50
  • 2 627

Після дослідження коронавірусу, яке провели вчені Королівського коледжу Лондона, запропонували ввести нові рекомендації щодо температури тіла і лихоманки. І найголовніше, що все необхідно коригувати з урахуванням віку інфікованої людини на COVID

Один з основних симптомів коронавірусу — висока температура або лихоманка. Однак вчені виявили, що базальна температура тіла була нижчою у літніх людей і у людей з низьким індексом маси тіла, про це передає cursorinfo.

Так, у літніх людей з позитивним результатом COVID ймовірність підвищення температури до 37,8 ° C і вище була нижчою, ніж у пацієнтів молодшого віку. І ймовірність такої високої температури знижувалася на один відсоток з кожним наступним роком.

Саме тому медики побоюються, що випадки COVID у літніх людей — групи найвищого ризику важкого захворювання — можуть бути не виявленими. Це пов'язано з тим, що у літніх людей температура часто нижча граничного значення 37,8 ° C.

У зв'язку з цим медики виділили три основні симптоми COVID, а саме: безперервний кашель, втрата / зміна нюху або смаку, висока температура тіла.

«У більшості людей з коронавірусом є хоча б один з цих симптомів», — наголошують лікарі.

Схожі новини