Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Мир не настав: у соцмережах обурюються відсутністю реакції Зеленського щодо загиблих на фронті

  • 06.02.2021, 22:02
  • 856

У соцмережах користувачі висловлюють обурення відсутністю реакції президента Зеленського щодо загибелі і поранень наших воїнів

Як відомо, сьогодні останні повідомлення від президента стосувались ювілею антарктичної станції імені Вернадського.

«Шестеро загиблих з початку року під час „повного всеосяжного перемир'я“ — недостатня причина зібрати Радбез ООН, як це постійно робив Порошенко? Цей ігнор вже смердить не просто зневагою, а бажанням приховати свої провали та злочинні дії щодо ЗСУ», — пише ветеран АТО Валерій Прозапас.

«Сумні новини з Донбасу. Двоє Героїв загинуло. Двоє поранено, за одного з них боряться медики. У суботу в районі населеного пункту Мар’їнка троє українських військових підірвалися на вибуховому пристрої, двоє з них загинуло і один постраждав. Крім того, внаслідок обстрілу поранено ще одного воїна. Війна не завершилась. „Мир“ не настав. Росія не йде з Донбасу. Війна поруч. І це треба усвідомити всій країні, а головне — керівництву держави, яке півтора роки намагається домовитись. Не вийде. З окупантами та терористами не домовляються. Вічна слава нашим Героям!», — пише політолог Андрій Смолій.

«За кожного вбитого нашого військового відкривайте вогонь артилерії по тому квадрату, з якого стріляли!» — пише Олександр Твердохліб.

«Я з величезною повагою ставлюся до наших полярників, приєднуюся до привітань з нагоди 25-річчя української антарктичної станції „Академік Вернадський“. Мене теж охоплюють зворушливі почуття, коли я спостерігаю за пінгвінами. Але сьогодні росіяни на фронті вбили двох наших військових і двох важко поранили. Реакція буде?», — пише колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян.

«Вова, може вже згадаєш, що ти верховний головнокомандувач, чи де? У нас двоє загиблих на передовій і поранені, поки ти тут масло рекламуєш і порушуєш законодавство, записуючи відосики недержавною мовою», — залишила коментар на сторінці Зеленського Лена Ровенська.

Схожі новини