Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Скільки отримували люди на каналах Медведчука: назвали суму

  • 06.02.2021, 08:35
  • 9 415

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов показав звіти щодо заблокованих через санкції телеканалів "112 Україна", ZIK та NewsOne

Про це Данілов розповів в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера».

«Ми працюємо з фактами, ми працюємо з документами і не можемо працювати з емоціями. Те, що стосується півтори тисячі людей, про яких роблять заяви, що вони втратили роботу… Кожне підприємство, яке перебуває під санкціями, моніториться.

Відповідно, я можу сказати: у підприємстві «ТВ вибір» у 2020 році працювала одна людина, «Новий формат» — одна людина, «Оріанта» — одна людина, «Телекомпанія «112-ТВ» — 33 людини, «Партнер ТВ» — одна людина, «Лідер ТВ» — одна людина.

У нас є середня заробітна платня у цих компаніях, я можу сказати, що це бідні люди. Середня заробітна плата складає 5 тисяч гривень.

Це ті звіти, які має РНБО, коли ми готувалися до усіх процедур щодо компаній пана Козака".

Читайте також: Сайти проросійських каналів залишилися без доменів

Данілов розповів, що президент Володимир Зеленський запропонував працевлаштувати звільнених людей із закритих телеканалів і навіть збільшити їм зарплатню на 20−25%.

Нагадаємо, представники «Опозиційної платформи — За життя» та колеги власників телеканалів повідомляють, що через санкції із телеканалів звільнили «півтори тисячі журналістів».

Схожі новини