Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Кандидатом у ВР від «Європейської Солідарності» на Черкащині стане Роман Сущенко - Порошенко

  • 04.02.2021, 19:54
  • 720

Відомий український журналіст, колишній в’язень Кремля, перший заступник голови Черкаської облради Роман Сущенко стане кандидатом у народні депутати від партії «ЄC» на довиборах у 197 окрузі на Черкащині

Про це у Фейсбуці повідомив лідер партії, п’ятий президент України Петро Порошенко.

«Фракцію „Європейської Солідарності“ у Верховній Раді називають спецназом опозиції. І справді, наші депутати — це люди без страху і докору, які готові відстоювати Україну будь-де: в сесійній залі, в ПАРЄ, навіть на полі бою. І саме такою людиною без сумніву є Роман Сущенко. Людина, яка пройшла російські катівні, яка боролася за Україну навіть в безнадійній здавалося б ситуації. Роман став символом боротьби за Україну, яку підтримав весь світ», — наголосив Порошенко.

Він зазначив, що досвід Романа допоможе парламентській боротьбі з російською п’ятою колоною.

«Я хочу окремо наголосити: Роман одразу влився в нашу команду, і можна точно сказати, що він — наша людина. А „Європейська Солідарність“ — його і ваша партія. І на місцевих виборах завдяки Роману довіра на Черкащині до „Європейської Солідарності“ зросла вдвічі», — повідомив лідер партії.

Роман Сущенко очолює партійний осередок на Черкащині, працює над розбудовою і очищенням партії — говорить Порошенко. «Його обрали першим заступником голови обласної ради. Роман добре знає проблеми черкаського краю і тому принесе в парламенті багато користі — в тому числі і мешканцям області. Саме тому наша партія ухвалила рішення висунути Романа Сущенка кандидатом в народні депутати, щойно будуть оголошені довибори на Черкащині», — пояснює Петро Порошенко.

«Саме завдяки таким людям як Роман авторитет і підтримка партії зростають, і переконаний — далі зростатимуть. Ми маємо ще раз продемонструвати, що „Європейська Солідарність“ є не тільки єдиною опозиційною проукраїнською і проєвропейською силою, але і єдиною проукраїнською і проєвропейською альтернативою цій владі. Силою, яка може не тільки говорити про свої здобутки та перемоги в минулому, а й про свої здобутки і перемоги сьогодні і в майбутньому», — наголосив п’ятий президент.

«Черкащина — центр України не лише в географічному розумінні. Це серце нашої держави, її духовний осередок. На просторах черкаського краю творилась велика і славна історія. Багатий цей край на повноводні річки, на родючі землі, на безцінні скарби надр. Але найбільший скарб — його люди, вмілі в невтомній праці, хоробрі в бою. Іду на вибори, щоб працювати для людей, захищати інтереси громад та вітчизни саме з командою «Європейської Солідарності», — зазначив Роман Сущенко.

Схожі новини