Передплата 2024 «Добра кухня»

На Миколаївщині підпалили "Епіцентр": пожежу гасять вже три години

  • 02.02.2021, 16:10
  • 768

На Миколаївщині вогнеборці ліквідовують пожежу у торговельному центрі

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій, поліція Миколаївщини.

2 лютого о 12:57 на лінію 101 надійшла інформація про загоряння торговельного центру «Епіцентр К» на вулиці Федора Достоєвського в місті Первомайськ. Пожежу гасять два відділення 23 державної пожежної-рятувальної частини.

Було евакуйовано персонал та відвідувачів.

За попередніми даними, ніхто не постраждав. Рятувальники зазначають, що загрози розповсюдження на поруч розташовані будівлі немає.

О 14:20 пожежу було локалізовано на площі 4 тис. м.кв.

Читайте також: Пожежа у будинку для літніх людей: що відомо про трагедію

Поліція повідомляє про затримання палія. За її даними 37-річний чоловік прийшов до торговельного центру з ножем та сокирою. У відділі лако-фарбових товарів почав розливати займисті рідини. Один із охоронців центру намагався його затримати, на що у відповідь чоловік вдарив його сокирою та, підпаливши приміщення, кинувся тікати.

Інші охоронці разом із співробітниками поліції охорони наздогнали та затримали зловмисника у дворах, де ще один із працівників отримав удар сокирою. На місце події охоронці викликали поліцейських.

Наразі злочинець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, доставлений до Первомайського управління поліції.

Схожі новини