Передплата 2024 «Добра кухня»

Український актор постраждав на зйомках

  • 31.01.2021, 14:50
  • 1 028

Зірка серіалу Кріпосна та фільму Чорний Ворон Тарас Цимбалюк розповів, що отримав серйозну травму під час зйомки сцени бійки

Популярний український актор Тарас Цимбалюк поділився з шанувальниками на сторінці в Instagram неприємною новиною.

Цимбалюк зламав ніс й тепер мінімум тиждень його чекає лікарняний режим. За словами актора, його партнер «не розрахував траєкторію польоту руки».

«Досвід у кіно буває дуже різним. І я дякую професії, котра мене продовжує знайомити з життям. Актори проживають десятки життів своїх персонажів, опановують ремесла. Наприклад, для Кріпосної я їздив на кузню і навчився робити сам підкови та цвяхи, а для зйомок Яничара, Ворона — фехтував і навчався їздити верхи. Все це реально цікаво і є ключовою складовою моєї любові до професії. Але учора я зрозумів, що кіно мене ще й може повернути назад у минуле, де я можу згадати юнацькі сутички. Ми знімали бійку, котру, як мені здалося, ми відточили та прийнялися знімати. Але так вийшло, що мій партнер не розрахував траєкторію польоту руки, ще й трохи посковзнувся і дав мені в ніс. Одразу калюжа крові, закінчений на половині знімальний день і як результат: закритий перелом кісток носа, також наклали шви, бо ще й маю розсічення», — розповів Тарас.

Цимбалюк також зазначив, що йому необхідно ретельно стежити за травмою, щоб уникнути небажаних наслідків.

«Тепер мене чекає мінімум тиждень лікарняного режиму. Оскільки немає зміщення кістки, потрібно ретельно пильнувати за носом, щоб воно так і зрослося. Прописали п’ять препаратів. Продюсерам проєктів, у котрих я залучений, звичайно, не дуже приємно, бо пару тижнів були розписані без вихідних, але життя внесло свої корективи. Більш того, від таких ситуацій жоден актор не застрахований. Але, звичайно, цей досвід варто прийняти до скарбнички та зробити правильні висновки», — написав артист.

Схожі новини