Передплата 2024 «Добра кухня»

Просто Королівська Високість: Меган Маркл забрала своє ім'я зі свідоцтва про народження сина — ЗМІ

  • 31.01.2021, 14:30
  • 1 059

Меган Маркл і принц Гаррі вирішили змінити офіційний документ через місяць після народження сина Арчі

Видання The Sun повідомило, що дружина принца Гаррі прибрала своє ім'я — Рейчел Меган з свідоцтва про народження сина Арчі, передає НВ.

У документах про народження в графі «мати» залишилося тільки Її Королівська Високість герцогиня Сассекська. «Цей безпрецедентний крок можна розглядати як прояв зневаги до герцогів Кембриджських, оскільки Кейт Міддлтон вписала своє повне ім'я в усі три свідоцтва про народження своїх дітей. Це також можна сприймати як реверанс Меган покійній принцесі Діані. Леді Ді завжди використовувала лише титул — Її Королівська Високість принцеса Уельська», — відзначило джерело.

Скріншот The Sun
Скріншот The Sun

Син Меган і Гаррі Арчі народився шостого травня 2019 року. Його народження було зареєстроване сьомого травня, і тоді в свідоцтві значилися обидва імені матері. Маркл і принц Гаррі вирішили змінити офіційний документ п’ятого червня 2019.

«Можливо, це ще одна ознака того, що вони відчайдушно хотіли зробити щось, що відрізняється від дій герцога та герцогині Кембриджських», — підкреслила королівський експерт Інгрід Сьюард. «Це дуже незвично та викликає всілякі питання про те, що думали Сассекські в той момент», — зазначила письменниця леді Колін Кемпбелл.

Схожі новини