Передплата 2024 «Добра кухня»

Через снігові замети, на Одещині померла новонароджена дитина

  • 30.01.2021, 19:10
  • 882

На Одещині у селі Павлівка померла новонароджена дитина — лікарі не встигли вчасно на передчасні пологи через снігові замети, карета «швидкої» застрягла у снігу

Про це пише «Думская» з посиланням на джерело у поліції.

Жінка викликала «швидку» о пів на першу ночі. Медики виїхали до неї, але застрягли в заметах. Тоді на допомогу породіллі висунулися співробітники ДСНС. В цей час жінка вже народила вдома, пологи приймав її співмешканець, дівчинка народилася живою.

Рятувальники передали породіллю з дитиною бригаді швидкої близько 5 ранку біля села Шомпол. Їх доставили до Лиманського районного пологового будинку, де дитина померла. Причини смерті дівчинки встановлюються.

За даними прессекретаря департаменту Людмили Мельничук, породілля, попри негоду приїхала, із Захарівки до свого хлопця у Нові Шомполи. Там у неї трапилися передчасні пологи. Дівчина перебувала на 34−35 тижнях вагітності — на найнебезпечнішому етапі, під час якого народження недоношеної дитини тягне найбільше ризиків.

За даними Мельничук, дитина народилася мертвою. Також вона стверджує, що швидка не застрягала у снігу. Медики висунулися на виклик разом з машиною ДСНС, тому що розраховували, що їм може знадобитися допомога рятувальників.

Схожі новини