Передплата 2024 ВЗ

Віктор Винник і МЕРІ дадуть концерт у День закоханих: обіцяють позитив та романтику

  • 30.01.2021, 18:58
  • 907

14 лютого о 19:00 в Центрі Довженка Віктор Винник та гурт «МЕРІ» виступлять з концертом до Дня закоханих

На концерті звучатимуть відомі, а також нові пісні. Зокрема, вперше наживо прозвучить пісня з балканським присмаком, яку музиканти випустили восени, «Чорні очі».

«Пісня має позитивні відгуки та за короткий період набрала чимало переглядів в Інтернеті. Ще буде низка нових композицій, які уже вийшли в альбомі „Снайпери-амури“, але ще не були презентовані наживо. Обіцяємо гарний і романтичний настрій! Усім, хто хоче потрапити на концерт, просимо потурбуватись про квитки завчасно, тому що у зв’язку з карантинним обмеженнями наповненість — лише 50% залу», — розповідає Віктор Винник.

Концерт буде присвячений Дню святого Валентина, тож програма складатиметься переважно із романтичних пісень. Звісно, музиканти виконають і соціальну лірику.

«Є багато противників святкування 14 лютого, але прихильників все ж більше. Адже кохання — це найпрекрасніше почуття! Тому практично щороку ми стараємось підготувати концерт до Дня святого Валентина, щоби усі закохані мали можливість відзначити це чудове свято. Щороку ми додаємо у програму все більше романтичних композицій. Багато пісень із нашого репертуару — це надихаючі історії кохання і про кохання!

Я дуже тішуся концерту 14 лютого, бо востаннє ми виступали 4 місяці тому. Ми вже дуже засумували за нашою публікою. Маю надію, що це взаємно!", — зазначив лідер гурту «МЕРІ».

Також Віктор Винник закликав львів’ян підтримувати українську мову, культуру та виконавців:

«У цей день у Львові буде просто феєрверк концертів, тому я не заздрю слухачам! Концертів буде дуже багато на усіх майданчиках. Кладіть руку на серце і йдіть туди, де вам ближче і приємніше. Важливо, що це наші українські виконавці. Підтримуйте свою культуру, мову та себе, бо ми — Україна!», — сказав Віктор Винник.

Гостем концерту Віктора Винника і МЕРІ стане гурт «Navigator».

Поспішайте! Концерт відбудеться з дотриманням карантинних вимог — кількість квитків обмежена!

https://kasa.in.ua/ua/lviv/concert/meri-2021−02−14

https://lviv.kontramarka.ua/uk/viktor-vinnik-i-meri-66 795.html

Схожі новини