Передплата 2024 «Добра кухня»

Окупанти тероризують жителів Донбасу СМС із закликами вступати в армію

  • 29.01.2021, 16:15
  • 611

Російські окупаційні війська на Донбасі агітують населення до проходження військової служби у їхніх підрозділах

Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російські окупаційні адміністрації на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях активізували агітацію місцевого населення для проходження військової служби у з’єднаннях і частинах окупаційних військ.

Зазначається, що зросла кількість оголошень у місцевих ЗМІ та на платформах російських інформаційних мереж, масово розсилаються СМС-повідомлення, збільшена кількість пропагандистських груп від з’єднань і частин окупантів для роботи з місцевим населенням.

Читайте також: Росіяни вивели на передову танки та піхоту

«Водночас для недопущення зниження рівня комплектування особовим складом у з’єднаннях і частинах першого та другого армійських корпусів російське окупаційне командування намагається примусово утримувати осіб, які не бажають продовжувати службу після закінчення контракту», — йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, серед окупантів діє вказівка не видавати документи, що посвідчують особу, зокрема вже оформлені російські паспорти, які зберігаються у штабах, з’єднаннях і частинах.

Схожі новини