Передплата 2024 «Добрий господар»

На одному із полігонів країни сталася жахлива трагедія

  • 28.01.2021, 18:35
  • 1 532

Броньований тягач на смерть задавив військовослужбовця Анатолія Мельника

Про це повідомили в пресцентрі оперативного командування «Північ».

«На жаль, сьогодні, 28 січня, близько 9:15 через порушення техніки безпеки на одному із загальновійськових полігонів сталася біда: загинув військовослужбовець», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що при буксуванні військової техніки стався наїзд на військовослужбовця. Механік-водій МТ-ЛБ, що буксувала в умовах обмеженої видимості бойової машини, не зміг пересвідчитись у відсутності людей перед машиною і почав рух, унаслідок чого спричинив тяжке травмування військовослужбовця та його смерть.

«Трагічності ситуації додає той факт, що лише два тижні тому у всіх військових частинах оперативного командування „Північ“ пройшли навчання з техніки безпеки і детальні інструктажі особового складу. Але біда все-таки сталася», — повідомили у пресцентрі.

Читайте також: Зайвий свідок? В Одесі дивною смертю загинула фінансистка військової частини

Загинув старший солдат Мельник Анатолій Васильович, 1981 року народження, сумчанин.

Командувачем оперативного командування «Північ» призначено розслідування даного трагічного випадку. Попередньо встановлено, що мало місце порушення заходів безпеки через необережність. Слідство триває, і про його висновки буде повідомлено додатково.

Схожі новини