Передплата 2024 «Добрий господар»

Майже референдум: депутатам запропонують проголосувати за долю "слуги" Дубінського

  • 27.01.2021, 13:50
  • 722

Фракція «Слуга народу» продовжить до кінця цього тижня дискусію щодо нардепа фракції Олександра Дубінського, проти якого США ввели санкції

Про це повідомила заступниця голови фракції Євгенія Кравчук у коментарі Інтерфакс-Україна.

«Я не думаю, що це можна так, за один день, вирішити насправді. Думаю, якраз цей тиждень буде присвячена цій дискусії. Я так розумію, що зараз глава фракції Давид Арахамія шукає якесь технічне рішення для того, щоб провести голосування по цим трьом варіантам, які були озвучені», — зазначила Кравчук.

При цьому, нардеп не виключає, що після проведення цього голосування фракція повинна буде зустрітися ще раз. Зокрема, Кравчук припускає і зустріч Арахамії з президентом Володимиром Зеленський.

«Можливо, буде якась окрема зустріч глави фракції з президентом, і після цього якесь рішення буде оприлюднене. Поки що його немає», — додала Кравчук.

Про яке голосування йдеться?

Перший заступник глави фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко 25 січня повідомив, що на засіданні фракції вирішили провести серед депутатів СН опитування щодо Дубінського і запропонувати три варіанти:

  1. підтримувати Дубінського, тобто направляти певні листи на підтримку;
  2. виключення Дубінського з фракції;
  3. ініціювання до певних структур звільнення Дубінського з посади заступника голови Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики.

Схожі новини