Передплата 2024 «Добра кухня»

Українцям можуть відшкодувати втрати за січневу "комуналку"

  • 25.01.2021, 15:55
  • 663

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков пропонує попросити Кабінет Міністрів розробити механізм, який дав би змогу компенсувати людям витрати від підвищення тарифів за січень

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Усі фракції погодилися з тим, щоб звернутися до Кабінету Міністрів України і в максимально стислі терміни напрацювати механізми, які дали б змогу відшкодувати суспільству всі ті втрати, яких вони зазнали в січні (у зв'язку з підвищенням тарифів — ред.)», — сказав Разумков на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій і груп парламенту в понеділок.

Спікер наголосив, що Верховна Рада готова приєднатися до цієї роботи — «через постанову, через зміни до законодавства і зміни до державного бюджету України».

Читайте також: Користувачі електроопалення зможуть отримати додаткові субсидії

Крім того, завтра нардепи мають заслухати звіт прем’єр-міністра Дениса Шмигаля стосовно тарифної кризи, що утворилася через рішення уряду про підвищення тарифів.

Раніше повідомлялося, що у Кабінеті Міністрів України відбулася нарада, під час якої було досягнуто домовленості, що тарифи на тепло і гарячу воду в цьому опалювальному сезоні підвищуватись уже не будуть.

Схожі новини