Передплата 2024 «Добра кухня»

Польща хоче повторити успіх Ізраїлю із вакцинації населення від COVID-19

  • 23.01.2021, 15:10
  • 493

З ініціативи ELNET Europe-Israel польські законодавці звернулися за консультацією до ізраїльських чиновників, які забезпечили розгортання кампанії вакцинації в такому швидкому темпі

Члени польського парламенту зустрілися на засіданні для того, щоб обговорити стратегії Ізраїлю, які привели до досить успішного проведення кампанії вакцинації населення. Таким чином в найближчому часі Польща має намір взяти приклад успішної держави. Про це повідомляє інформаційний портал The Jerusalem Post.

Під час зборів чиновників, було відзначено, що велика кількість поляків, які перебувають в похилому віці, наражають себе на небезпеку, коли стоять в довгих чергах в очікуванні щеплення від коронавірусу. В Ізраїлі ж навпаки, клініки безпосередньо зв'язуються з літнім населенням і самі планують здійснення вакцинації, яке допомагає уникнути великих скупчень людей і водночас впоратися з напливом пацієнтів.

Крім цього, в Польщі також поцікавилися ефективністю препарату від коронавірусу і виявленні його побічних ефектів.

Очікується, що в найближчі тижні група ELNET Європа-Ізраїль проведе ще одне подібне обговорення різних стратегій, тільки вже в парламенті Німеччини.

Схожі новини