Передплата 2024 «Добра кухня»

Ізраїль близький до перемоги над епідемією – МОЗ країни

  • 23.01.2021, 13:30
  • 541

Ізраїль не має наміру зменшувати темпи вакцинації населення від коронавірусу COVID-19

Про це заявив міністр охорони здоров'я Юлій Едельштейн, пише mignews.

«У США продовжує зростати смертність від коронавірусу, але вакцинація населення швидше повзе, ніж просувається. В Європі визнають, що провалилися в логістиці вакцинації. У Німеччині кажуть, що знаменита німецька впорядкованість дала збій, а ось ізраїльтяни цього разу доводять, як вони можуть при необхідності організуватися. І лідери всього світу зв'язуються з Ізраїлем, щоб запозичити наш досвід», — зазначив він.

За словами Едельштейна, напередодні Ізраїль побив черговий рекорд з вакцинації: 224 тисяч осіб зробили щеплення за один день.

«На сьогодні вакциновано 2,5 млн громадян. 850 00 з них вже отримали другу дозу вакцини. І ми не збираємося зменшувати темпи. Навпаки, вакцинацією охоплюємо різні групи населення. Операція „Повертаємося до життя“ триває. Поліпшилася і статистика за кількістю захворювань. Ми близькі до перемоги над епідемією, і ми її переможемо. Переможемо разом, завдяки нашому принципу взаємної відповідальності один за одного. Ідіть робити щеплення», — резюмував Едельштейн.

Схожі новини