Передплата 2024 «Добра кухня»

В Ізраїлі починають вакцинувати старшокласників

  • 23.01.2021, 11:10
  • 467

Одразу кілька лікарняних кас запрошують на щеплення першої дози вакцини від коронавірусу молодь 2003-2004 року народження

Після рішення МОЗ Ізраїлю вакцинувати від коронавірусу старшокласників у віці від 16 до 18 років, лікарняна каса «Клалі» оголосила про початок вакцинації підлітків 2003 і 2004 року народження, про це пишуть Вісті.

Старшокласники можуть з'явитися в будь-який пункт медичної каси в супроводі одного з батьків, пред'явити посвідчення особи і магнітну картку каси та отримати щеплення.

Слідом за «Клалі» про початок вакцинації своїх клієнтів-старшокласників оголосила каса «Леуміт». У цій касі чергу треба замовити заздалегідь і з'явитися на вакцинацію з одним з батьків або принести підписану ним дозвіл. У цій касі також заявили, що після двох доз, вакцинованим видадуть сертифікат.

Лікарняна каса «Маккабі» також вимагає, щоб неповнолітні приходили на щеплення в супроводі когось із батьків або з довідкою від них.

Діти й самі втомилися від дистанційного навчання, уроків в «Зумі», неможливості регулярно зустрічатися і необхідності дотримуватися соціальну дистанцію, що мріють покінчити з цим. Вакцинація здається їм та їхнім батькам оптимальним рішенням. Підлітки, яких почнуть вакцинувати найближчими днями, сподіваються на відновлення звичного життя, нормальне навчання і спілкування з друзями.

«Ми побіжимо на щеплення», — кажуть вони, додають Вісті.

Схожі новини