Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Своя киснева станція та блок автономного живлення!

У Дрогобичі відкрили відреконструйоване, а, по суті, нове приміщення приймального відділення КНП «Дрогобицька міська лікарня №1»

У церемонії «здачі» нового об’єкта, крім голови Львівської обласної ради Ірини Гримак та міського голови Дрогобича Тараса Кучми, взяли участь заступниця міністра охорони здоров’я України Ірина Микичак, директорка Західного департаменту Національної служби здоров’я України Мар’яна Возниця, народний депутат України Орест Саламаха, багато інших гостей зі Львова та сусідніх з Дрогобичем міст. Недаремно стільки «народу» з’їхалося. Було на що подивитись і з чого радіти. Це відзначили усі, хто виступав.

У КНП «Дрогобицька міська лікарня» № 1 реалізовують проєкт, чия кошторисна вартість становить 62,5 млн грн! Чому саме тут вирішили стільки коштів інвестувати?

Тут забезпечують надання ургентної та планової медичної допомоги мешканцям регіону з населенням понад 500 тис. осіб. Крім тих, хто проживає на території Дрогобицької ОТГ, послуги отримують мешканці Трускавця та Борислава, Дрогобицького, Самбірського та Стрийського районів.

Реалізація проєкту перебуває на завершальній стадії. Крім вже реконструйованих приміщень у приймальному відділенні, тут подбали про заїзд для машин швидкої допомоги. Як інформує пресслужба Дрогобицької ОТГ, проведено енергоощадні заходи, облаштовано сучасну вентиляційну систему та відеонагляд, змонтовано пожежну сигналізацію, закуплено та встановлено нове обладнання — комп’ютерний томограф, апарати УЗД та рентгенографії. Так би мовити, вже завершено реалізацію першої черги. Друга черга передбачає введення в дію кисневої станції та блоку автономного живлення, заміну двох ліфтів. На це у міському бюджеті вже зарезервовано 1,5 млн грн.

Схожі новини