Передплата 2024 «Добра кухня»

Поліція під час затримання "чорних лісорубів" застрелила бізнесмена

  • 17.01.2021, 13:15
  • 1 305

Неподалік Маріуполя поліцейський у процесі спецоперації застрелив чоловіка, який виявився директором місцевого ринку

Подробиці інциденту розкрили в місцевій поліції та ЗМІ, передає УНІАН.

Версія правоохоронців

У пресслужбі поліції Донецької області ввечері в суботу повідомили, що на околиці селища Сартана викрили осіб, які незаконно рубали ліс. На місці виявили чотирьох лісорубів і автомобіль «Газель», який вони використовували в своїх цілях.

Під час документування один з чоловіків, 1987 року народження, намагався покинути місце на автомобілі, а на вимогу про зупинку не відреагував, збивши полісмена. Аби зупинити машину, поліція застосувала зброю. Куля влучила у водія.

Постраждалого поліцейського направили до лікарні, а правову оцінку діям правоохоронців даватиме Держбюро розслідувань.

Версія сім'ї загиблого

Як пишуть «Новости Донбасса», загинув директор маріупольського ринку «Київський» Володимир Мигоцький. Про це розповів його син Олександр.

Про те, що трапилося, він нібито дізнався від свого брата Антона. За їх версією, Антон поїхав на «Газелі» в Сартану, щоб витягнути застряглу легкову машину друга.

«У нього не виходило. Він від'їхав до купи дров, що лежала неподалік, і завантажив кілька колод в задню частину „Газелі“, щоб навантажити колеса для кращого зчеплення і таким чином витягнути легковик», — пише видання.

Читайте також: На Житомирщині дачник стріляв із рушниці по грибниках: один у лікарні

Далі, зі слів чоловіка, на місце приїхав заступник начальника місцевого райвідділу поліції і звинуватив Антона в незаконній вирубці лісу, після чого зажадав паспорт. Документи на місце привіз його батько, який прибув у супроводі двох осіб і поцікавився у поліції причинами затримання сина.

«Батько поліцейському ставить питання: «Ви його зловили на вирубці дерев чи зупинили машину, в якій були дерева? Це різні речі», — переказує Олександр.

Після цього Мигоцький-старший почав лаятися з поліцією, а після взяв у сина ключі від «Газелі» і спробував на ній поїхати. Після того, як він від`їхав на 50 метрів, поліція відкрила вогонь.

Схожі новини