Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Читаємо по обличчях: що підборіддя може розповісти про характер чоловіка

  • 12.01.2021, 20:15
  • 6 973

За формою і розміром підборіддя можна зрозуміти, який чоловік перед тобою

Китайська наука читання по обличчях — фізіогноміка, запевняє, що за формою і розміром підборіддя чоловіка можна зрозуміти, яке майбутнє тебе з ним чекає: спокійне і безтурботне чи переповнене пристрастями, інформує Ukr.Media.

Широке підборіддя — я за тобою, як за стіною

Чим ширше у чоловіка підборіддя, тим ґрунтовніше він підходить до справи.

«Належить зробити так — отже, буде саме так», — скаже людина із широким підборіддям. Для нього все важливо, він нічого не пустить на самоплив. Цей педант зважає на всі нюанси, дотримується всіх інструкцій.

Це дуже раціональна людина, яка любить лад у кожній сфері свого життя. А ось імпровізацій від нього не чекайте. Якщо наш герой взявся за нову справу, будьте впевнені: була проведена масштабна підготовка.

Особливо привабливим для жінок є поєднання довгої голови із широким підборіддям. З одного боку, це бунтар, з яким точно не засумуєш, з іншого — прихильник стабільності, ґрунтовності. Ось він — ідеальний чоловік!

Загострене — м'яко стелить, та жорстко спати

Загострене підборіддя свідчить про те, що перед вами підкорювач дамських сердець: імпульсивний, привабливий, ласкавий. Але жити з ним непросто. У нього в голові немає жодних планів про майбутнє з вами.

Цей чоловік схильний постійно маніпулювати і домагатися свого тут і зараз. Саме серед гумористів найчастіше трапляються такі підборіддя.

Кругле — борозни не псує, але глибоко не оре

Цей представник сильної статі для досягнення поставленого завдання може використовувати як системний підхід, так і вміння маніпулювати людьми.

Здавалося б, ідеальний варіант. Але, як відомо, володіти всіма талантами неможливо, тому описані здібності будуть мати у чоловіка з круглим підборіддям досить поверхневий характер.

Він може все розпланувати, почати здійснювати свій задум, а потім загальмувати і кинути його на півдорозі. Або додати в уже добре відлагоджену схему абсолютно зайву деталь, яка все ускладнить. Ну наприклад: «люба, кидаємо все і переїжджаємо жити до моря! А роботу знайдемо потім… Або як пощастить».

Зморшка на підборідді: «збрешу в три короби — нехай дивуються!»

Чим нижче пролягає на підборідді горизонтальна зморшка, тим лояльніше людина ставиться до побрехеньок. Із ним не засумуєш. Він не гребує використовувати для досягнення своїх цілей і неймовірні вигадки, і «бородаті» байки.

Такий чоловік охоче стрибає у гречку і, як не дивно, не бачить у цьому нічого лихого.

Однак буває, що зморшка розташована високо на підборідді, під самою нижньою губою. Її володар, навпаки, непримиренно ставиться до будь-якої брехні, засуджує нечесних людей і до зрад загалом не схильний.

Горбок на підборідді, або «кнопка мачо»

Підборіддя також може показати, наскільки людина красномовна. Напрочуд цінна риса, адже успіх завжди безпосередньо залежав від уміння переконувати.

«Ораторське» підборіддя виглядає як м'язовий горбок. Цей горбок ще називають «кнопкою мачо». Нічого дивного: давно відомо, що жінки люблять вухами. А мачо — великі «специ» з розвішування на жіночі вуха локшини. Однак у власників «ораторського» підборіддя є один недолік: вони, зазвичай, тонуть в нескінченних порожніх розмовах.

Навіть тоді, коли від них чекають конкретних справ, просторікування не припиняється. Тому потрібно бути гранично обережними, починаючи справи з подібними балакунами.

Ямочка на підборідді

З особливою насторогою потрібно поставитися і до ямочки на підборідді. Перед вами не просто балакун, а самозакоханий балакун. Він ні на хвилину не сумнівається в правдивості власних слів і правильності своїх суджень, навіть якщо видає повну нісенітницю.

На щастя, у цієї ознаки є й інше тлумачення, як, втім, і в роздвоєного підборіддя. Це показник гострої потреби у визнанні. Людина з ямочкою на підборідді любить, коли її хвалять.

Окрім того, роздвоєне підборіддя або ямка на ньому додає людині артистизму, що дозволяє легше здобути жадані компліменти і визнання.

Схожі новини