Передплата 2024 «Добра кухня»

Нетверезий митник їздив містом: його зупинила поліція

  • 10.01.2021, 12:10
  • 674

Вчора ввечері патрульні зупинили п’яного високопосадовця Закарпатської митниці Ігоря Стрічика за кермом TESLA

Подія трапилась вчора ввечері о 18:20. За кермом сірої Tesla перебував заступник начальника митного посту «Великий Березний» Стрічик Ігор Павлович, про це у Телеграмі написав журналіст Віталій Глагола.

«Його зупинив патруль за перетин суцільної лінії розмітки. Під час перевірки документів у водія виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Продути в драгер чи пройти освідчення в наркодиспансері п’яний митник відмовився у присутності свідків. На нього склали аж три постанови: за керування без відповідних документів, за порушення правил розмітки і за керування в стані сп"яніння. Патрульні зафіксували усе на нагрудні камери і сподіваюсь, що поліція оприлюднить запис», — пише журналіст.

Віталій Глагола додає: «як раніше писали мої колеги із „Радіо Свобода“, біля митного посту „Ужгород“ часто можна побачити автомобіль Tesla Олени Стрічик — дружини заступника начальника митного посту (на той час) Закарпатської митниці ДФС. Власної автівки митник не має — лише мопед. У декларації Tesla відсутня».

Схожі новини