Передплата 2024 «Добрий господар»

Левам - остерігатися алергії, Близнюкам - травм: медичний гороскоп

  • 08.01.2021, 20:35
  • 12.5K

У 2021 році люди чим далі, тим рідше бачитимуться, бо відчуватимуть загрозу один від одного

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

«21 грудня настала Ера повітря, — каже астрологиня. — Повітря пов'язане з інфекціями. Нам доведеться звикнути, що віруси серед нас. Будемо жити від епідемії до епідемії. Цей карантин став першим сигналом, що час змінювати спосіб міжлюдської комунікації. Чимало часу будемо проводити у закритих приміщеннях.

Слід більше уваги приділити своєму здоров'ю. Не ігноруйте головного та зубного болю. Зверніть увагу на роботу нирок, жовчного міхура і серця. Це вдалий рік для лікування безпліддя. Народжуватимуться дужі і здорові діти".

Овен (21 березня — 20 квітня)

Стережіться пандемії. Здоров'я буде слабшим, ніж торік. Можливе зниження гостроти зору.

Телець (21 квітня — 20 травня)

Займайтеся спортом, загартовуйте тіло. Підтримуйте себе у добрій фізичній формі. Не допускайте перевтоми. Це ослаблюватиме імунітет.

Близнюки (21 травня — 21 червня)

Стережіться падіння з висоти. Бережіть суглоби від травм. Уникайте аварійних ситуацій на дорогах.

Рак (22 червня — 22 липня)

Не покладайтеся на думку одного лікаря. Якщо сумніваєтеся у діагнозі, порадьтеся з кількома. Вчасно звертайтеся до стоматолога. Вразливими стають зуби.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Зберігайте звичний режим харчування. Експерименти з продуктами та косметикою закінчаться алергією. Вразливою стає система травлення. Не варто експериментувати з дієтами. Легко буде позбутися шкідливої звички.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Уваги потребує кровоносна система. Знижується еластичність судин. Можуть виникнути проблеми з пам'яттю. Магнітні бурі і різкі коливання температур позначаться на самопочутті. Підтримуйте нормальний рівень гемоглобіну.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Не забувайте про особисту гігієну. Легко буде підхопити вірусні інфекції. Уникайте натовпу. Контролюйте калорійність страв, які споживаєте. Є ризик набрати зайву вагу.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Вигулькнуть спадкові хвороби. Подивіться, які недуги властиві вашому роду. З появою перших симптомів зверніться до лікаря. Слідкуйте за роботою ендокринної системи. Вразливою стає щитоподібна залоза. Серед людей, старше 50-ти років, збільшиться кількість хворих на діабет.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Слідкуйте за станом дихальної системи, а також будьте уважні до вашого травленню. Дотримуйтесь необхідної дієти, відмовтеся від алкоголю і шкідливих продуктів. Нехай здоров'я завжди буде у фокусі вашої уваги.

Козеріг (22 грудня — 20 січня)

Стережіться переохолодження, воно може призвести до запалення легень і гаймориту. Доліковуйте застуду і грип, щоб уникнути ускладнень.

Водолій (21 січня — 20 лютого)

Це гарний час для реабілітації. Слідкуйте за роботою печінки і жовчного міхура. Копчені, солені і масні страви погіршать самопочуття.

Риби (21 лютого — 20 березня)

Може погіршитися обмін речовин. Частіше виникатимуть застійні явища в організмі. Пийте більше чистої води. Зняти нервове напруження допоможуть повноцінний сон і заспокійливі чаї.

Схожі новини