Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Унаслідок нападу на Капітолій загинув співробітник поліції

  • 08.01.2021, 12:35
  • 545

Поліція Капітолію офіційно підтвердила смерть свого співробітника, що постраждав під час захисту Капітолія у США 6 січня

Від поранень помер співробітник поліції Капітолія Брайан Сікнік. Тож тепер кількість жертв зросла до п`яти. Про це йдеться у заяві на сайті поліції Капітолія.

Загиблий був залучений до реагування на ситуацію із заворушеннями і отримав поранення після того, як вступив у фізичний контакт з протестувальниками.

«Він повернувся до офісу свого дивізіону і знепритомнів. Його доправили до місцевої лікарні, де він помер від отриманих травм. Смерть офіцера Сікніка буде розслідувана відділом із розслідування вбивств столичного департаменту поліції, USCP і нашими федеральними партнерами», — йдеться в заяві.

Читайте також: «Смелее!»: «російський слід» в організації протестів у США та прицільний постріл у прихильницю Трампа (відео 18+)

Нагадаємо, у ході заворушень також від вогнепального поранення загинула маніфестантка Ешлі Бабіт. Також повідомлялося про незв'язані між собою смерті ще трьох осіб, які були кваліфіковані як надзвичайна подія медичного характеру.

Схожі новини