Передплата 2024 «Добра кухня»

Через брак ліжок для хворих на COVID-19, в Лондоні знову розгортають польовий шпиталь

  • 07.01.2021, 19:50
  • 574

Міністр охорони здоров'я Великої Британії заявив, що в разі необхідності буде використовуватися польовий шпиталь у Лондоні, щоб знизити навантаження на інші лікарні міста

Про це пише Reuters.

Таку заяву зробили в МОЗ після витоку офіційних документів, згідно з якими Лондон ризикує вичерпати ліжка протягом двох тижнів.

Прогнози, які просочилися в журнал Health Service Journal, показали, що навіть якщо число пацієнтів з COVID-19 буде збільшуватися з мінімальною швидкістю, до 19 січня в лондонських лікарнях не вистачить майже 2000 ліжок для невідкладної допомоги та інтенсивної терапії.

Відповідаючи на питання про прогнози, міністр охорони здоров’я Метт Хенкок сказав, що він стурбований тиском на Національну службу охорони здоров’я (NHS). За його словами, уряд вкладає додаткові ресурси в ті частини країни, які відчувають найбільше навантаження.

«Наприклад, в Лондоні ми стежимо за тим, щоб лікарня Nightingale була в режимі очікування і була використана, якщо з’явиться необхідність», — сказав він, маючи на увазі польовий шпиталь, створений на початку пандемії.

Схожі новини