Передплата 2024 «Добрий господар»

«Ми переможемо будь-яке зло», - родина Порошенків привітала українців з Різдвом

  • 06.01.2021, 16:52
  • 697

П'ятий президент, лідер "Європейської солідарності" Петро Порошенко разом із родиною привітав українців із Різдвом

Про це йдеться у дописі на сторінці Петра Порошенка у Фейсбуці.

«Браття та сестри! Протягом непростого року ми, українці, допомагали один одному у складних обставинах. Підтримували, захищали, підбадьорювали. Ми так робимо завжди. Це і є солідарність. Українська та європейська. Різдво — свято надії, оповите родинним теплом, злагодою, любов'ю до ближнього. У Віфлеємі Господь прийшов у цей світ і почав свій земний шлях заради нашого спасіння», — зазначив Порошенко.

Він запевнив, що разом можна перемогти будь-яке зло, бо ж віра й любов — то велика сила.

«І любов до Бога, і любов один до одного, і любов до землі і до рідної країни, любов до батьків і дітей, до своєї справи. Давайте особливо згадаємо про солдат, що боронять нашу землю. Про медиків, які рятують наших близьких. Про капеланів, волонтерів, благодійників. Про всіх достойних громадян, які відчувають відповідальність за людей і країну», — нагадав п'ятий президент.

За його словами, хоча всі українці належать до різних конфесій, але вся культура й історія уже більше як 1000 років визначається спільною великою християнською традицією.

«Рівно 2 роки тому передріздвяного дня Православна церква України отримала Томос про автокефалію. Дякуємо Його Всесвятості Варфоломію за цей історичний вчинок. І радіємо, що Церкви-Сестри одна за одною визнають незалежність нашої помісної Церкви. Теплого Різдва вам, веселих свят, життя — щасливого й довгого! І здорового. Бережіть себе і ближніх своїх», — побажав Порошенко.

Схожі новини