Передплата 2024 «Добра кухня»

Підірвали будинок, де живе глава «народної міліції ЛНР»

  • 06.01.2021, 16:50
  • 850

Місцеві жителі повідомляють, що ватажок бойовиків у реанімації

У Луганську, який з 2014 року окуповано російськими бойовиками, у житловому будинку стався вибух. В цьому будинку живе командир бойовиків «ЛНР» Ян Лещенко. Про це з посиланням на «Новини Донбасу» повідомляє видання Главком.

В результаті події постраждала квартира, в ній вибиті вікна. Уламки і речі з помешкання розлетілися на десятки метрів навколо п'ятиповерхівки. Як повідомляється, в цьому будинку проживає командир бойовиків Ян Лещенко. Місце події оточили представниками «комендатури» окупантів та місцевими силовиками.

Командир бойовиків «ЛНР» Ян Лещенко
Командир бойовиків «ЛНР» Ян Лещенко

Вибух на третьому поверсі будинку за адресою 50 років Жовтня стався близько першої години ночі 6 січня. Факт інциденту підтвердило видання «Луганський інформаційний Центр» — так зване «державне інформаційне агентство ЛНР». У його повідомленні не вказується, що саме спричинило вибух, а також чи є постраждалі.

Водночас кілька анонімних Telegram-каналів повідомили про замах на Яна Лещенка, який проживає в цьому будинку, а керівництво «ЛНР» має намір представити цей інцидент як вибух газу. За їхніми даними, глава «народної міліції ЛНР» унаслідок вибуху серйозно постраждав, його госпіталізували.

Схожі новини