Передплата 2024 «Добра кухня»

Кінофестивалю потрібен доброволець: тиждень жити на острові серед моря та дивитись фільми

  • 06.01.2021, 19:50
  • 646

Організатори Ґетеборзького кінофестивалю шукають добровольця, який погодиться тиждень провести в ізоляції на невеликому острові посеред моря

Завдання лише одне — упродовж усього часу ізоляції дивитися фільми: доведеться переглянути всі стрічки програми фестивалю, а їх кілька десятків.

На острові є маяк Патер Ностер, до якого доброволець матиме безперешкодний доступ.

«Це самотній маяк у Північному морі, розташований на самому краю архіпелагу, в одному з найбільш безлюдних та вітряних місць Швеції», — розповідають організатори.

Ключова умова конкурсу — бути готовим ізолюватися й відмовитися від усього, що заважатиме дивитися кіно: ані смартфон, ані ноутбук взяти з собою буде не можна.

«Повна ізоляція. Єдиною вашою компанією будуть морський шум і фестивальні фільми», — кажуть представники фестивалю.

На острів переможця конкурсу доставлять на човні, а заберуть лише через тиждень. У нього буде своя кімната з усіма вигодами, але готувати їжу доведеться самостійно.

Про всяк випадок окрім добровольця на острові перебуватиме ще одна людина, але спілкування з нею буде обмежене.

Побачитися можна буде лише раз на день, аби в разі потреби попросити про допомогу.

Також під час таких зустрічей доброволець отримає доступ до гаджета, на який повинен буде записувати щоденні випуски відеощоденника, в якому ділитиметься своїм досвідом та переживаннями.

При цьому потрібно бути готовим до того, що через негоду забрати вас з острова вчасно не зможуть — не виключено, що там доведеться провести кілька зайвих днів.

Схожі новини