Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Компанія «Біолік» подала на реєстрацію неперевірену російську вакцину від COVID-19

  • 06.01.2021, 09:30
  • 980

Неперевірену російську вакцину «Супутник-V», офіційно відому як «Гам-КОВІД-Вак», активно просувають до використання не тільки в Росії, а й в інших країнах

Харківська фармацевтична компанія «Біолік» підтвердила слова проросійського діяча Віктора Медведчука, що подала на реєстрацію в Україні неперевірену російську вакцину-кандидата проти COVID-19, відому як «Супутник-V», яка не пройшла належних випробувань, пише Радіо Свобода.

«У зв’язку з численними запитами адміністрація АТ «Біолік» повідомляє, що 31.12.2020 р. на адресу МОЗ України нами дійсно була відправлена заява про державну реєстрацію лікарського засобу — вакцини «Гам-КОВІД-Вак», — мовиться в повідомленні на головній сторінці компанії зі згадкою про офіційну назву російського препарату, що було оприлюднене 5 січня.

Читайте також: Російський «Супутник V» немає шансів отримати дозвіл в Україні — Ляшко

Компанія також оприлюднила копію своєї заяви про намагання державної реєстрації в Україні неперевіреної вакцини-кандидата розробки країни, яка веде нині гібридну війну проти України. При цьому ця заява опублікована тільки на головній сторінці сайту — в інших місцях, на кшталт розділу новин, її немає.

Схожі новини