Передплата 2024 «Добра кухня»

Що вас хвилює на підсвідомому рівні: психологічний тест

  • 04.01.2021, 20:35
  • 10.4K

Навіть легкий розважальний тест може допомогти більше дізнатись про себе. Цього разу пропонуємо назвати перше побачене на зображенні, щоб визначити проблему, яка тривожить вас найбільше просто зараз

У кожного у житті бувають періоди, коли все йде шкереберть, але доволі складно визначити причину проблем. Цей швидкий психологічний тест дозволить за кілька хвилин розібратись у ситуації. Достатньо просто вибрати, на що ви передусім звернули увагу на зображенні, та прочитати розшифровку нижче.

1. Прайд левів. Зараз ви перебуваєте у надто стресовій ситуації. На вас навалились сумніви, буденні справи та відчай. Через це ваше самопочуття погіршується, а кількість негараздів зростає. Варто зрозуміти, що ви не можете постійно перепрацьовувати та вирішувати чужі проблеми. Аби вибратись із цього замкненого кола, вам необхідно навчитись менше хвилюватись. Знайдіть у своєму щільному графіку час лише для себе.

2. Дерева. Ви стикнулись із ситуацією, яку не здатні контролювати. Це вас украй бентежить, адже ви звикли тримати руку на пульсі. Доля дає вам карт-бланш, але широкий вибір варіантів змушує панікувати вас ще більше. Вам страшно діяти тоді, коли ви не знаєте чого очікувати, але інколи потрібно ризикувати, щоб рухатись далі.

3. Жирафи або зебри. Якщо першими ви побачили саме цих тварин, то вашою проблемою є самообмеження. Ви надто обережні через страх стати жертвою інших людей, але натомість перетворюєтеся на жертву власних роздумів. Дуже важливо комунікувати зі своїми близькими, шукати щось нове, а не сидіти на одному місці. Попереду чимало перспектив, зніміть окуляри ілюзій і зможете їх побачити.

4. Пантера. Якщо ви обрали такий варіант відповіді, то найбільшою проблемою є втома і самотність. Але придивіться уважніше, пантера на малюнку зовсім не одна. Так само і ви не залишились наодинці зі своїми проблемами та тривогами. Зараз вам бракує мотивації для звершень, але ви розумієте їхню потребу. Відпочиньте трохи, це допоможе зібратися з думками і накопичити енергію для втілення своїх планів.

Схожі новини