Передплата 2024 ВЗ

15 фільмів для різдвяних вечорів і новорічного настрою

  • 04.01.2021, 14:43
  • 3 641

«Київстар ТБ» – спільний продукт Київстар і 1+1 media, що надає доступ до 225 телеканалів і більш ніж 10 000 фільмів і серіалів. Переглядати контент можна одразу з 5 різних пристроїв (телевізора, ноутбука, планшета, смартфона, ТБ-тюнера), а при перегляді зі смартфона та планшета – без плати за трафік.

Вже плануєте затишні новорічні вечори? Тоді внесіть у свій план перегляд найтепліших різдвяних фільмів, які ми зібрали на одній із найбільших платформ онлайн-телебачення «Київстар ТБ». Усі фільми мають високий рейтинг глядацьких симпатій за IMDB та є найбільш популярними на платформі. Тож рушаймо до кіносвіту веселощів, магії та мрій, які збуваються у ці дні!

«Різдвяна обіцянка»

Батько-одинак Майкл і його непосидюща донька Хлоя приїздять на семейное ранчо у переддень Різдва. Він тут зустріне своє кохання, а Хлоя отримає нового друга — чарівного коня Холлі. Ось така різдвяна магія!

Фільм — тут.

«Любіть Куперів»

Щороку Різдво збирає всю родину Куперів. Шарлотта і Сем прагнуть заздалегідь влаштувати незабутнє свято, яке до наступної зустрічі з теплотою будуть згадувати молодші покоління родини. Однак життя вносить свої корективи у святкові плани. Одну з дочок затримує поліцейський, коли вона вибирає подарунки батькам. Друга, щоб порадувати матір і батька, просить незнайомця зіграти роль її нареченого. А їхній син — самотній батько — ніяк не може дати раду дитині, яка у переддень поїздки до дідуся з бабусею набралася поганих слів, як папуга у таверні для матросів. Головне родинне свято родини Куперів змусить вас сміятися до сліз!

Фільм — тут.

«Щасливого Різдва»

Романтична різдвяна історія двох героїв. Закомплексована та цинічна Кейт працює ельфом у магазині і постійно робить неправильний вибір. Випадкова зустріч із привабливим незнайомцем перевертає її життя догори дриґом! Проте виявилося, що він… підозріло ідеальний. Хіба такий може бути справжнім? Кейт влаштує йому неймовірні випробування.

Фільм — тут.

«Відпустка за обміном»

Зимовий комедійний кіноподарунок від режисера культового хіта «Чого хочуть жінки» Ненсі Меєрс. Дві дівчини, що живуть у різних країнах, ніяк не наведуть лад в особистому житті. Однак кожній із них пощастить зустріти неабиякого хлопця! У фільмі грають жіночий улюбленець Джуд Лоу («Близькість», «Холодна гора») та зірка «Кінг-Конга» Джек Блек. Цю комедію не можна пропустити, бо всі навкруг її обговорюватимуть!

Фільм — тут.

«Різдвяна історія з Тіною Кароль — 2020»

Улюблениця мільйонів Тіна Кароль зібрала найкращі різдвяні пісні, які допомагають зрозуміти історію цього свята та відчути його настрій. Чудова музика фільму — це справжній різдвяно-новорічний саундтрек для родинного святкування! Фільм — тут.

«Поганий Санта — 2» Ще дикіший. Ще п'яніший. Ще гірший

Коли вже вкладете дітей спати — саме час подивитися другий фільм про недобросовісного Санта-Клауса Віллі Соука. Він так само, як і раніше, п'є, не пропускає жодної спідниці та хоче у переддень Різдва легких грошей. Цього разу Віллі у костюмі Санти планує пограбувати благодійну організацію в Чикаго та привласнити два мільйони доларів. До оборудки, крім карлика Маркуса, приєднується сімейка Соуків — мама і прийомний синок Тьорман. Це ще одна чорна комедія про негідників, на яких чекають справжні різдвяні дива.

Фільм — тут.

«Санта i компанiя»

Три дні до Різдва, а 92 000 ельфів, відповідальних за дитячі новорічні подарунки, підкосила невідома недуга — вони не можуть зрушити з місця. Однак без помічників Санта (Ален Шаба) не зможе впоратися із підготовкою до свята. Йому терміново треба летіти по вітаміни, аби повернути своїх недужих ельфів до роботи. Завдання виявиться непростим: люди не впізнають містера Клауса, що є символом Різдва, приймаючи його за якогось божевільного. Тож Санта має знайти помічників серед людей, щоб вилікувати ельфів і врятувати свято.

Фільм — тут.

«Новорічний відрив»

Через аварію пасажири поїзда опинилися посеред пустелі. До Нового року залишаються лічені години, а допомоги годі й чекати. Пасажири втрачають останню надію зустріти свято разом зі своїми близькими. Зневіра змінюється відчаєм і підозрілістю. Всім починає здаватися, що один із мандрівників — небезпечний злочинець, який має страхітливі плани… Новорічний комедійний трилер — це щось новеньке!

Фільм — тут.

«Замерзла з Маямі»

Моніка — ділова фіфочка, провідний фахівець великого холдингу. Її відряджають до Міннесоти керувати змінами у роботі місцевого підрозділу, де працює майже усе місто. Приїхавши, вона не може знайти спільної мови з тутешніми мешканцями, поки не зустріне хлопця із місцевих. І все! Крига тане, шалене кохання — і «ото от всьо», як і має бути у різдвяній романтичній комедії!

Фільм — тут.

«Пітер Пен»

Якщо ви ще не подивилися цю різдвяно-новорічну класику — матимете нагоду зробити це у прийдешні свята та вихідні в сімейному колі!

Щоночі Уенді Дарлінґ розповідає своїм братам захопливі історії про піратів та їхнього підступного ватажка капітана Гака. Одного разу до них приходить Пітер Пен — хлопчик, який вирішив ніколи не дорослішати. Він веде Уенді та її братів до загадкової країни, де для дітей не існує вигаданих дорослими правил і де живе Капітан Гак…

Фільм — тут.

«Сім'янин»

Якби слід було зробити вибір: бути президентом великої інвестиційної компанії, жити у розкішній квартирі, що коштує мільярд доларів, їздити на останній моделі Ferrari та бути холостяком чи працювати продавцем автошин у «Великого Еда», купувати одяг у супермаркеті та пересуватися рідним передмістям на місткому та ще не дуже пошарпаному мінівені — що б ви вибрали? Вирішуйте цю дилему разом із героєм новорічної комедії.

Фільм — тут.

«Несплячі у Сієтлі»

Архітектор Сем (Том Генкс) перебуває у пригніченому стані після смерті дружини. Раптово він стає знаменитістю після дзвінка свого сина на радіостанцію, де той поділився родинним горем із тисячами слухачів. Репортер із Балтімора Енні (Мег Раян), заочно закохавшись у головного героя, прагне зустрітися із ним.

Фільм — тут.

«Довге падіння»

Четверо незнайомців зустрічаються в переддень Нового року на даху лондонського хмарочоса. Кожний із них піднявся сюди з єдиною метою — покінчити із життям, стрибнувши вниз. Черга до кращого світу змушує їх укласти між собою угоду — дожити до Дня всіх закоханих і відірватися по повній.

Фільм — тут.

«Різдво на півдні — 2»

Південь Італії — особливе місце, тож і Різдво тут теж особливе. Немає снігу і ялинок, але щороку обов’язково готують виставу про поклоніння волхвів. Однак є проблема: в одному місті на крихітному острівці у Середземному морі вже кілька років не народжуються малюки. Актор, який грав новонародженого Ісуса, вже досяг підліткового віку, тож на цю роль не годиться. Мер міста вирішує взяти в оренду малюка із сусідньої громади тунісців-мусульман. Монахиня Марта та лідер туніської комуни Білал вирішили допомогти владнати це делікатне питання. Їхні методи доведуть вас до сліз від сміху.

Фільм — тут.

«День бабака»

До тих, хто не подивиться цей фільм, Новий рік не прийде! Вони потраплять у комедійний кошмар телевізійного коментатора Філа Коннорса. Він щороку приїздить до маленького містечка у Пенсільванії, щоб показати телеглядачам, як бабак прокидається від зимової сплячки. Але під час цього рутинного відрядження для нього час зупинився — тепер Філ щоранку прокидається 2 лютого і не може вибратися із петлі часу. Безжурний ведучий намагається отримати вигоду зі свого комічного становища: попереду у нього сила-силенна часу та безтурботне передбачене майбутнє. Віднині з ним не трапиться нічого поганого… і нічого хорошого. У Філа залишилася одна заповітна мрія, проста і нехитра — прокинутися 3 лютого.

Фільм — тут.