Передплата 2024 «Добра кухня»

Ізраїльський стартап заявив про прорив в лікуванні COVID-19

  • 03.01.2021, 19:50
  • 1 055

Організація Novel Concepts Medical оголосила про те, що змогли досягти успіху в лікуванні коронавірусу без вакцини

Ізраїльський стартап стверджує, що він розробив лікування для хворих на коронавірус, яке на сьогодні довело свою ефективність, пише Cursorinfo.

Лікування, розроблене Novel Concepts Medical, являє собою комбінацію натуральних з'єднань, і компанія стверджує, що результати лабораторних досліджень показують, що лікування призводить до значного зниження кількості білка, який зв'язує коронавірус з клітинами людини.

«Спайковий білок — це частина вірусу, яка пов'язує вірус з клітиною. Всі дослідження в світі зосереджені на цьому білку», — сказала засновник компанії доктор Рейчел Р. Алкалай. «Нам вдалося його розкласти. По суті, це еквівалент викачування палива з машини».

Компанія Novel Concepts Medical повідомила, що протестувала формулу в лабораторії Smart Assays Lab, якою керує доктор Рафаель Майер, чий лабораторний експеримент в галузі аналітичної хімії та біохімічних процесів допомагає медичним стартапам доводити свої концепції. З березня лабораторія працює над розробкою аналізів — дослідних процедур для якісної оцінки ефективності нових процедур і методів лікування, зокрема, коронавірусу.

Компанія подала заявку на патент в Сполучених Штатах, повідомляє місцеве ЗМІ, що до затвердження означає, що компанія не може розкрити, що саме міститься в їхніх нових ліках.

«Це було складне, але цікаве дослідження, — сказав Алкалай. — Ми зіткнулися з деякими розбіжностями із формулою, що включає тільки натуральні сполуки, але результати лабораторних досліджень говорять самі за себе, і ми щасливі, що можемо опублікувати і поділитися ними повністю. Тепер ми прагнемо до співпраці з лікарнями для проведення клінічних випробувань».

«Наш винахід безпечний у використанні, тому що ми перепрофілювали з'єднання, які вже були успішно протестовані на мільйонах людей, для інших цілей», — сказав Алкалай. «Наші результати показують, що можливо негайно вплинути на придушення вірусу у людей, які зазнали його впливу», йдеться у повідомленні.

Схожі новини