Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Чоловік квадрокоптером відправляв у СІЗО наркотики і сам сяде за ґрати

  • 03.01.2021, 12:30
  • 550

У Києві судитимуть чоловіка, який квадрокоптером намагався доставити наркотики в СІЗО, зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна

У столиці судитимуть 32-річного уродженця Київської області, який за допомогою квадрокоптера намагався доставити наркотики в слідчий ізолятор. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Правоохоронці нагадали, що у вересні цього року під час патрулювання території поблизу СІЗО на вул. Дегтярівській вони помітили підозрілого чоловіка. Під час перевірки в нього виявили квадрокоптер та речовини, схожі на наркотичні.

За словами слідчої Шевченківського управління поліції Катерини Охремчук, у 32-річного уродженця Київської області вилучили дрон, мобільний телефон, понад 40 пакетів із, ймовірно, наркотичною речовиною та кілька блістерів із таблетками.

Згідно з висновком експерта, вилучене було особливо небезпечними наркотичними засобами та психотропними речовинами — канабісом та 4-метилметкатином.

Було відкрито кримінальне провадження, у межах якого правопорушнику повідомили про підозру, а Шевченківський районний суд столиці згодом обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

На разі слідчі завершили досудове розслідування та матеріали провадження разом із обвинувальним актом скерували до суду.

Тепер зловмиснику, раніше неодноразово судимому за скоєння крадіжки, шахрайство, незаконне заволодіння автотранспортом та наркозлочини, загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Схожі новини