Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Канада запровадила нові обмеження для іноземців

  • 01.01.2021, 19:44
  • 723

Мандрівникам стане ще складніше в'їхати на територію країни

Влада Канади зобов'язала всіх мандрівників перед в'їздом в країну показувати тест на коронавірус із негативним результатом, розповідає vgolos.

Відповідну заяву на пресконференції зробив міністр міжурядових відносин Канади Домінік Леблан. За його словами, тест на коронавірус повинен бути зроблений за три дні до в'їзду в Канаду.

Очікується, що нове обмеження почне діяти вже на цьому тижні. Крім того, це правило не буде замінювати обов'язковий двотижневий карантин для всіх, хто приїжджає в країну.

Варто відзначити, що ще з 3 березня 2020 року на території країни для більшості іноземців через пандемію діють карантинні обмеження.

Читайте також: Зачинили навіть храми: Словаччина ввела жорсткий карантин

Нагадаємо, що мутований коронавірус, який налякав всю Європу, тепер дістався і до Америки. Його вперше виявили у штаті Колорадо: захворів чоловік середніх років, наразі його ізолювали в окрузі Елберт.

Варто додати, що США намагалися запобігти потраплянню мутованого вірусу на територію країни і після інформації про новий штам блискавично ввели обмеження на в'їзд мандрівників з Великобританії. Однак такі заходи не спрацювали.

Схожі новини