Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Хай Новий рік дарує нові можливості кожному українцеві і нашій державі, - Порошенко

  • 01.01.2021, 00:10
  • 600

Двадцятий рік добряче нас потріпав, але зробив кращими, сильнішими, мудрішими

Про це пише на своїй сторінці у Facebook п’ятий президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко.

Дорогі українці!

Кажуть, в темні часи краще видно світлих людей. Так сталося і у цей непростий двадцятий рік. Ми шануємо подвижництво медиків, які самовіддано рятують життя українців. Ми цінуємо подвиг наших воїнів, які боронять країну. Ми бачимо відповідальність благодійників. Ми в захваті від волонтерів, які роблять те, що повинна зробити влада.

Стільки мужності й добра… Стільки терпіння і безкорисливості… Стільки людяності і любові ми, українці, проявили цього року.

Ще раз довели, — самим собі насамперед, — як здатні об’єднуватися і підтримувати один одного. І твердо стояти на сторожі наших цінностей.

Міцна сім’я й надійні друзі… Тепло спілкування і задоволення збиратися разом чи вільно подорожувати. Дихати на повні груди. Відчувати смаки і запахи, врешті-решт.

Тепер ми ще краще знаємо ціну простим радощам життя.

Навіть у складних обставинах слід радіти кожному дню. Недаремно ж «Ода до радості» стала гімном об’єднаної Європи, куди й лежить наш магістральний шлях. Буквально днями десь вичитав слушну думку: у наших українських колядках слово «радуйся» — одне з головних.

Тож пропоную взяти у Новий рік все, що витримало випробування часом — наші гідність, свободу, незалежність, патріотизм.

Нехай Новий рік приносить позитивні відчуття та добрі емоції. Дарує нові можливості кожному українцеві, кожній родині, і нашій державі.

Бажаю колективного імунітету. Людям — від коронавірусу, що прийшов у двадцятому році.

Країні — від вірусу популізму і непрофесійності, нетямущості і безвідповідальності, штами якого вразили державний організм роком раніше.

Слава Богу, запас міцності ми заклали непоганий. Подужаємо всі випробування. Все буде добре.

Хай 2021 рік принесе удачу і добро. А в новорічні свята всі ми, немов діти, чекаємо на диво і бажаємо, щоб всі негаразди цього року залишилися в минулому. Я щиро хочу, щоб прийдешній рік приніс для кожного українця здоров’я, для кожної української родини любов та затишок, а для нашої країни мир та добробут.

Щастя, благополуччя. Особливі побажання воїнам — повернутися живими. І здоровими. І з перемогою. Ви — наша гордість.

Миру усім, тепла, добробуту і затишку.

З Новим роком!"

Схожі новини