Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Львів зав'язнув у корках: де найгірша ситуація на дорогах

  • 31.12.2020, 14:10
  • 1 341

Найбільш завантаженими є вулиці Пасічна, Личаківська в бік виїзду з міста, також в заторах стоїть Сихівський район

У центральній частині міста, а також на виїзді утворилися затори. Зокрема, найбільш завантаженими є вулиці Пасічна, Личаківська в бік виїзду з міста, також в заторах стоїть Сихівський район.

Відповідно до онлайн-мапи, львів'янам радять оминати вулицю Богдана Хмельницького, особливо на ділянці від Епіцентру в бік села Малехів. Там чи не найбільші затори в місті (темно-червоний колір позначення). Окрім цього, центральні вулиці, як-от Дорошенка, Городоцька, Підвальна, Івана Франка теж у заторах.

На виїзді зі Львова з вулиці Стрийської затори незначні, почекати доводиться хіба що на перехресті Стрийської-Наукової та біля автовокзалу. Детальніше за заторами можна стежити за допомогою онлайн-мапи.

Додамо, що, за оперативними даними, які надходять до системи щосекундно, можна дізнатися орієнтовну довжину заторів. Автошляхи позначені різними кольорами в залежності від ситуації на дорозі: зелений (проїзд вільний, заторів немає), жовтий (дорога майже вільна), червоний (тягучка), темно-червоний (затор, корка).

Схожі новини