Передплата 2024 «Добра кухня»

Подарунок під ялинку: Україна отримала від Німеччини 18 апаратів ШВЛ

  • 30.12.2020, 16:30
  • 504

Німеччина передала Україні 18 апаратів штучної вентиляції легень фірми "Дреґер", їхня загальна вартість становить 525 тисяч євро

«Від самого початку пандемії ми тісно співпрацювали з нашими українськими партнерами, щоб пом’якшити та подолати її наслідки. Я рада, що майже під кінець року вдалося здійснити ще одну передачу медичного обладнання», — сказала пані посол Німеччини Анка Фельдгузен. Про це повідомила пресслужба посольства ФРН в Україні.

Апарати передали до київської міської лікарні № 17.

Цього року Німеччина вже кілька разів передавала в Україну медичне обладнання для боротьби з коронавірусом. Серед них захисні костюми, маски та 200 переносних дезінфекційних апаратів на суму близько 175 тис. євро. Окрім того, на підтримку Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ було передано вантаж із захисних костюмів, респіраторів, масок для обличчя, хірургічних рукавичок, а також швидких тестів на антитіла.

Окрім того, пані посол нагадала, що для боротьби з коронавірусом Німеччина також планує надати Україні 150 млн євро у рамках незв'язаного фінансового кредиту, наданого в 2015 році.

Схожі новини