Передплата 2024 «Добрий господар»

Таїланд знову готовий приймати українців: умови в’їзду

  • 29.12.2020, 15:30
  • 626

Перед польотом в Таїланд необхідно отримати дозвіл на в'їзд для конкретного авіарейсу, сертифікат придатності до польоту про стан здоров'я пасажира і негативний ПЛР-тест на ковід

Таїланд знову починає приймати українських туристів. На південних курортах можна буде провести не лише коротку відпустку, але й залишитися на кілька місяців, передає Главком.

Туристичне управління Таїланду (ТАТ) повідомляє, що країна відкрилася для українських туристів із кількома варіантами в'їзду — у залежності від планованої тривалості перебування на території держави.

Із червня Таїланд живе в звичайному режимі і повністю готовий до прийому іноземних гостей. Різноманітні візові опції і членство в Elite Card надають чудову можливість для українців, зокрема, для професіоналів, зайнятих віддаленою роботою, і членів їхніх сімей провести найхолодніші місяці року в сонячному Таїланді, одному з найбезпечніших місць у світі щодо пандемії ковіду", — повідомила Ваджанан Сільпаворнвіват, директор представництва TAT у Східній Європі.

Вирушаючи до Таїланду на відпочинок або на «зимівлю», варто визначитися із термінами перебування. Від цього залежить, яку візу необхідно оформити.

Схожі новини