Передплата 2024 «Добра кухня»

Львівський посадовець відлупцював чоловіка через конфлікт на дорозі

  • 29.12.2020, 13:35
  • 737

Директора ЛКП "Спортресурс" Ігоря Самотія звинуватили у побитті людини

Їдучи за кермом автомобіля, посадовець порушував ПДР і хотів, аби йому давали дорогу. Коли інший водій цього не зробив, чиновник накинувся на нього з кулаками. Про це у спільноті «Варта 1» повідомила дружина постраждалого Лілія Бедрій-Ферцак.

Випадок стався у понеділок, 28 грудня, орієнтовно о 17:00 на вул. Київській. За словами дружини потерпілого, директор ЛКП «Спортресурс» Ігор Самотій грубо порушував ПДР і хотів, аби йому дали дорогу. Коли її чоловік цього не зробив, чиновник почав поводитися агресивно та дав волю кулакам.

Жінка відразу уточнила, що на момент інциденту Ігор Самотій керував автомобілем BMW білого кольору, однак він на нього не зареєстрований. Попри це, посадовця за фото ідентифікували постраждалий і свідок.

Після побиття львів`янин написав заяву у поліцію.

У пресслужбі Львівської міськради підтвердили причетність директора ЛКП «Спортресурс» до вищезгаданого інциденту, хоч і не називали його імені. Чиновника вирішили звільнити за «грубу і некоректну» поведінку.

«28 грудня трапився інцидент на дорозі за участю працівника одного з комунальних підприємств Львова. Чоловік визнав свою провину та написав заяву на звільнення», — повідомили в мерії.

Схожі новини